Byggetrinn 2

LEVERANSE-BESKRIVELSE

Last ned utarbeidet prospekt for flere opplysninger om hva som blir levert.

VARIERTE BOLIGTYPER

Leilighetene i det andre byggetrinnet er 3-roms, 4-roms og 5-roms leiligheter som vil variere fra ca. 76 m2 til ca. 110 m2 p-rom, hvor de største leilighetene vil ha «penthouse» på taket (tilgang via innvendig trapp) og en stor privat takterrasse på ca. 32 m2 BRA.

Noen av leilighetene vil ha privat areal på terreng.

GENERELT

Arkitekten har vært opptatt av å bruke eiendommens beliggenhet, lys og utsikt, på en mest hensiktsmessig måte. Leilighetene er funksjonelle med en åpen  romløsning, hvor stuen og spisestuen er i hver sin ende av boligene med en terrasse på begge sider.

Med et praktisk kjøkken i midten, mellom spisestuen og stuen, kan man lage mat samtidig som man kan holde øye med barna, eller underholde gjester.

Stuene har balkongdører ut til balkong/ terrasse.

Strømuttak til lader for el-bil er tilvalg.

Hovedsoverommet ligger østvendt, og får en fantastisk utsikt over Lågendalen.

I to av leilighetstypene blir hovedsoverommet på hele henholdsvis 15,6 m2 og 17 m2 hvor det for eksempel kan lages «walk-in closet»/garderobe.

Det vil være laminat i fargen lys eik i stue/spisestue/kjøkken og soveværelser, og flislagt gulv i vindfang og bad med elektriske varmekabler.

Oppvarming vil primært være fra vannbåren gulvvarme i oppholdsrom fra felles varmeanlegg. Dette kan spare 60 – 80 % av energiforbruket til oppvarming sammenlignet med andre energikilder.

Leiligheten kommer med hvitevarepakke med induksjonstopp, stekeovn,oppvaskmaskin og kjøl/frys fra kjent merkevare som standard.

Kongsberg terrasse utsikt fra stue i trinn 1.

KJØKKEN

Som standard leveres kjøkken fra Arens kjøkken. Dette er estisk produsert kjøkken av god kvalitet og med stort utvalg, som gir mulighet for personlig kundetilpasning om ønskelig.

Standard kjøkkeninnredning er hvitmalt, med håndtak i rustfritt stål.

Alle leilighetene utstyres med hvitevarer fra en anerkjent produsent og inkluderer integrert oppvaskmaskin, induksjonstopp, ventilator og stekeovn. Integrert kjøl/frys. Blandebatteri er av god kvalitet.

Ventilator med kullfilter. Komfyrvakt er inkludert.

Innenfor visse rammer vil det bli mulighet for tilvalg og oppgradering, dette vil medføre pristillegg for kjøper.

Kjøkkendetalje Kongsberg Terrasse

BAD

Som standard i alle baderom leveres keramiske flislagte gulv og vegger, med elektrisk varme i gulv.

Baderomsinnredning vil bestå av 600 mm servantskap med vask og ett greps blandebatteri, og speil over. Det vil være romslig dusjsone med faste eller svingbare dusjvegger i herdet glass. Det leveres med dusjsett montert på vegg i dusjsone.

Grå fliser på gulv og hvite på vegg som standard. Detaljer i krom.

Baderom Kongsberg Terrasse trinn 1

SOVEROM

Soverommet har parkett som de øvrige rommene. Hovedsoverommet har mulighet for eget walkin-closet (innredning er tilvalg), og har store gode vinduer. Det er også god plass til dobbeltseng.

Soverom trinn 1
Last ned prospektet for mer informasjon
Skroll til toppen

Last ned prospekt

VIL DU BLI KONTAKTET?

Meld interesse

Fyll inn skjemaet under så tar megler Henning Sørensen kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Du vil høre fra oss så snart som mulig.