Om oss

Kongsberg Terrasse er et prosjekt i regi av PRE Bolig i samarbeid med Kongsberg Boligbyggelag og Aktiv Eiendomsmegling.

PRE Bolig

PRE Bolig er en erfaren boligutvikler etablert i 2010 som samarbeider med nære partnere og investorer for å bygge moderne, nøkkelferdige boliger. 

Vi utvikler attraktive, energieffektive og markedstilpassede hjem. 

Vårt fokus er på utvalgte, etablerte og sentrale boligområder sentralt i Østlandsområdet.

Vi legger vekt på smarte løsninger, god, funksjonell arkitektur og bokvaliteter.

Vi har siden starten for 14 år siden, utviklet over 800 boliger i Oslo, Buskerud og Akershus. Nå fokurser vi på E134-korridoren fra Drammen til Kongsberg, et område med betydelig vekst og boligbehov.

AKTIV KONGSBERG

Med fokus på kundetilfredshet, høy faglig kvalitet og profesjonell markedsføring av din bolig, vil de lokalkjente og erfarne eiendomsmeglerne hos oss alltid gjøre sitt ytterste for at du skal få den optimale kundeopplevelsen.

Vi i Aktiv Eiendomsmegling vet at boligkunder er forskjellige. Vi har ulike forutsetninger, behov, planer og drømmer. Vi har også tro på at eiendomsmeglere er forskjellig, og at dyktige meglere utgjør en forskjell både når du skal kjøpe og selge bolig. Vår oppgave som eiendomsmegler er å være en god rådgiver i hele prosessen, og skape best resultat for både kjøpere og selgere.

KONGSBERG BOLIGBYGGELAG

Våre ti ansatte i Kongsberg Boligbyggelag jobber iherdig med å gi dere de beste medlemsfordelene, de beste boligprosjektene og den beste boligforvaltningen. I tillegg er vi opptatt av å gi dere det beste bomiljøet og den beste kundeservicen.

Hos oss møter du alltid et vennlig smil når du stikker innom, eller en blid stemme når du ringer. Ønsker du å melde deg inn eller allerede er medlem i KBBL – får du alltid profesjonell veiledning i praktiske spørsmål. Sitter du som styreleder i et borettslag eller sameie, så er vi her for å gi deg veiledning, råd og forvaltningstjenester.

Som en av regionens største boligbyggere er vi alltid på jakt etter gode muligheter til å bygge de beste boligene for våre medlemmer. Ta gjerne kontakt hvis du har en idé eller en tomt som du ønsker hjelp til å utvikle.

Skroll til toppen

Meld interesse

Fyll inn skjemaet under så tar megler Henning Sørensen kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Du vil høre fra oss så snart som mulig.