Området kongsberg

Kongsberg Terrasse ligger i et rolig og etablert nabolag, på et høydedrag nær marka med utsikt over Lågendalen. Trygt for både etablerte og for småbarnsfamilien, med mange aktivitetstilbud.

Med kun 600 meter til nærmeste busstopp, er det lett å komme seg rundt for store og små. Det er kun en 2 minutters busstur fra nærmeste busstopp til Kongsberg teknologipark, og 8 minutter til Kongsberg Rådhus. I tillegg er det bare 5 minutter med bil til nye E134 og en ca 35 minutters kjøretur til henholdsvis Drammen og Notodden.

Kongsberg ligger øverst i Lågendalen og nederst i Numedal. Kommunen er kjent for sine teknologibedrifter, skitradisjoner og et yrende kulturliv med blant annet Kongsberg Jazzfestival. 

Kongsberg har flere aktiviteter for store og små gjennom hele året. Byen er omgitt av ren luft og vakker natur, og mange muligheter for fritidsaktiviteter.

Den internasjonale småbyen har sterkt fokus på utvikling og kompetanse. Mange store selskaper satser i Kongsberg, og det er derfor spennende jobbmuligheter. Kongsberg er kjent som teknologibyen som skaper fremtidens løsninger. 

Kongsberg Terrasse ligger på et høydedrag, godt omkranset av eksisterende boliger og marka. Det er en variert blanding av eksisterende bosatte med både barnefamilier, enslige og eldre.

Kollektivtilbud

Steglet busstopp 600 m, Kongsberg knutepunkt 5 km, Kongsberg togstasjon 5 km, 35 min kjøretur til Drammen og Notodden

Dagligvare

Meny Sandsværveien, Kiwi Moane, Stortorvet Senter

Skoler og barnehager

IDEA barnehage 1,8 km, Saggrenda barnehage 3,3 km, Kragsgate barnehage 2,7 km, Wennersborg skole 1,9 km, Skrim ungdomsskole 3,7 km, Kongsberg International School 6,2 km, Universitetet 3,5 km

Idrett og natur

Svartås nærmiljøanlegg 800 m, Veungsdalen aktivitetspark 900 m, Family sportsclub KMT 5,2 km, Kongsberg skisenter 3,5 km, umiddelbar nærhet til marka

Kontakt vår megler

Henning  M.Sørensen

Henning M.Sørensen

Eiendomsmegler

Skroll til toppen

Meld interesse

Fyll inn skjemaet under så tar megler Henning Sørensen kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Du vil høre fra oss så snart som mulig.