Kongsberg terrasse

Velkommen til Kongsberg terrasse, et nytt, energieffektivt og moderne boligprosjekt i skogkanten.

På en solrik, stor tomt fritt beliggende i Kongsberg, planlegges det 30 leiligheter i trinn 1, med moderne og funksjonell arkitektur tegnet av arkitekt Lorentz Kielland.

Det første trinn med 28 leiligheter ble utsolgt på mindre enn 5 måneder, og er allerede ferdigstilt. Nå er endelig trinn 2 for salg.

Energivennlig

Vannbåren varme fra egen energibrønn, kombinert med elektriske varmekabler på bad og i gang.

Godt innemiljø

Alle leiligheter har balkonger eller terrasse på begge sider av boligen. Åpen stue/kjøkkenløsning.

Nøkkelferdig

Leilighetene leveres nøkkelferdig med parkeringsplass i p-garasje, sportsbod, hvitevarepakke m.m.

Borettslag

Byggetrinn 2 blir organisert som borettslag, det gir en rekke fordeler for deg som kjøper, blant annet lavere innskudd og felleskostnader per måned.

Grønt boliglån

Leilighetene i byggetrinn 1 har alle fått energimerket A. Boliger med energimerket A eller B kvalifiserer for grønt boliglån, som gir bedre rente i de fleste banker.

Oppvarming vil være fra vannbåren gulvvarme i oppholdsrom fra egen energibrønn. Dette kan spare 60 – 80 % av energiforbruket til oppvarming sammenlignet med andre energikilder.

småhus

Boligene er utformet for å gi opplevelsen av småhusbebyggelse gjennom valgt uttrykksform og materialvalg. Fasadene blir i farger som faller godt inn i det naturlige terrenget. Det legges vekt på at felles uteområder får en attraktiv utforming med gode og flytende overganger til friområdene rundt.

fordeler med ny bolig

Det er mange gode grunner til å velge en ny bolig fremfor en brukt. Nye boliger er mer miljøvennlige, gir lavere strømregninger og har ofte bedre inneklima. I en ny bolig kan du nyte vegger uten et skruehull, og du kan påvirke interiøret til din stil gjennom tilvalg. Du slipper dessuten oppussing!

I tillegg slipper du stressende budrunder, og du vet nøyaktig hva boligen kommer til å koste (før eventuelle tilvalg). Boligen din blir selvfølgelig bygget etter siste gjeldende forskrifter.

Modulære enheter

Boligene er prosjektert for modulære enheter som tillater produksjon av boenhetene parallelt med grunn- og fundamentarbeidene. Dette forkorter byggetiden, bidrar til redusert støy fra byggeplassen og gir mindre anleggstrafikk.

Les mer om byggemåte på prebolig.no

Kongsberg Terrasse legger vekt på kvalitet i alle ledd. Vår arkitekt Lorentz Kielland har vært opptatt av å bruke eiendommens beliggenhet, lys og utsikt på en hensiktsmessig måte. Leilighetene er funksjonelle med en åpen romløsning, hvor stuen og spisestuen er plassert i hver sin ende av boligen. En terrasse på begge sider gir beboerne mulighet til å nyte solen og utsikten fra forskjellige vinkler.

Som standard leveres et hvitmalt kjøkken fra Arens kjøkken. Dette estiskproduserte kjøkkenet er av god kvalitet og har et stort utvalg, som gir mulighet for personlig kundetilpasning. Alle leilighetene utstyres med hvitevarer fra anerkjent produsenter.

Kontakt vår megler

Henning  M.Sørensen

Henning M.Sørensen

Eiendomsmegler

Skroll til toppen

Meld interesse

Fyll inn skjemaet under så tar megler Henning Sørensen kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Du vil høre fra oss så snart som mulig.