Byggetrinn 1

Alle de 28 leilighetene i Trinn 1 er solgt. Leilighetene er 3-roms, 4-roms og 5-roms og varierer i størrrelse fra ca. 73 m2 til ca. 102 m2 p-rom, hvor de største leilighetene vil ha «penthouse» på taket (tilgang via innvendig) og en stor privat takterrasse på 33,8 m2 BRA.

Leilighetene som er på bakkeplan vil ha privat areal på terreng, samt trinnfri adkomst via vei som anlegges rundt bebyggelsen.

Arkitekten har vært opptatt av å bruke eiendommens beliggenhet, lys og utsikt, på en mest hensiktsmessig måte. Leilighetene er funksjonelle med en åpen romløsning, hvor stuen og spisestuen er i hver sin ende av boligen med en terrasse på begge sider, og et praktisk kjøkken i midten.

Stuene har balkongdører ut til balkong/ terrasse.

Alle boligene får egen del av underetasjen med plass til to biler, sykkelparkering og sportsbod.

Strømuttak til lader for el-bil er tilvalg.

Hovedsoverommet ligger østvendt, og får en fantastisk utsikt over Lågendalen.

I to av leilighetene blir hovedsoverommet på hele henholdsvis 14,3 m2 og 16,5 m2 hvor det for eksempel kan lages «walk-in closet»/garderobe.

Det vil være parkett i stue/spisestue/kjøkken og soveværelser, og flislagt gulv i vindfang og bad med elektriske varmekabler.

Oppvarming vil primært være fra vannbåren gulvvarme i oppholdsrom fra felles energibrønn/bergvarmeanlegg. Dette kan spare 60 – 80 % av energiforbruket til oppvarming sammenlignet med andre energikilder.

Leiligheten kommer med hvitevarepakke med induksjonstopp, stekeovn,oppvaskmaskin og kjøl/frys fra kjent merkevare som standard.