Leilighetene i byggetrinn 1

Leilighetene i det første byggetrinnet er 3-roms, 4-roms og 5-roms leiligheter som vil variere fra 73 m2 til 102 m2 p-rom, hvor de største leilighetene vil ha «penthouse» på taket (tilgang via innvendig) og en stor privat takterrasse på 33,8 m2 BRA.

Leilighetene som er på bakkeplan vil ha privat areal på terreng, samt trinnfri adkomst via vei som anlegges rundt bebyggelsen.

Arkitekten har vært opptatt av å bruke eiendommens beliggenhet, lys og utsikt, på en mest hensiktsmessig måte. Leilighetene er funksjonelle med en åpen romløsning, hvor stuen og spisestuen er i hver sin ende av boligen med en terrasse på begge sider.

Med et praktisk kjøkken i midten, mellom spisestuen og stuen, kan man lage mat samtidig som man kan holde øye med barna, eller underholde gjester.

Stuene har balkongdører ut til balkong/ terrasse.

Alle boligene får egen del av underetasjen med plass til to biler, sykkelparkering og sportsbod.

Strømuttak til lader for el-bil er tilvalg.

Hovedsoverommet ligger østvendt, og får en fantastisk utsikt over Lågendalen.

I to av leilighetene blir hovedsoverommet på hele henholdsvis 14,3 m2 og 16,5 m2 hvor det for eksempel kan lages «walkin closet»/garderobe.

Det vil være parkett i stue/spisestue/kjøkken og soveværelser, og flislagt gulv i vindfang og bad med elektriske varmekabler.

Oppvarming vil primært være fra vannbåren gulvvarme i oppholdsrom fra felles energibrønn/bergvarmeanlegg. Dette kan spare 60 – 80 % av energiforbruket til oppvarming sammenlignet med andre energikilder.

Leiligheten kommer med hvitevarepakke med induksjonstopp, stekeovn,oppvaskmaskin og kjøl/frys fra kjent merkevare som standard.

Kjøkken

Som standard leveres kjøkken fra Arens kjøkken. Dette er estisk produsert kjøkken av god kvalitet og med stort utvalg, som gir mulighet for personlig kundetilpasning om ønskelig.

Standard kjøkkeninnredning er hvitmalt, med håndtak i rustfritt stål.

Alle leilighetene utstyres med hvitevarer fra en anerkjent produsent og inkluderer integrert oppvaskmaskin, induksjonstopp, ventilator og stekeovn. Integrert kjøl/frys. Blandebatteri er av god kvalitet.

Ventilator med kullfilter for best mulig balansert ventilasjonsløsning.

Komfyrvakt er inkludert.

Innenfor visse rammer vil det bli mulighet for tilvalg og oppgradering, dette vil medføre pristillegg for kjøper.

Bad

Som standard i alle baderom leveres keramiske flislagte gulv og vegger, med elektrisk varme i gulv.

Baderomsinnredning vil bestå av 600 mm servantskap med vask og ett greps blandebatteri, og speil over. Det vil være romslig dusjsone med faste eller svingbare dusjvegger i herdet glass. Det leveres med dusjsett montert på vegg i dusjsone.

Grå fliser på gulv og hvite på vegg som standard. Detaljer i krom.

Soverom

Soverommet har parkett som de øvrige rommene. Hovedsoverommet har mulighet for eget walkin-closet (innredning er tilvalg), og har store gode vinduer. Det er også god plass til dobbeltseng.